Известие

Collapse
No announcement yet.

Смених мека връзка и стана ужасът!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смених мека връзка и стана ужасът!

Колеги смених меката връзка с таква уж на Walker.

И сега като подавам газ от самата връзка жужи много гадно. Не изпуска никъде по заварките, нови гарнитурки сложихме на двуцевката и не изпуска от никъде.

Аз така не мога да карам. Това жужене ми бърка в Гъ*а направо.

Дайте съвет понеже тръбата не може да се реже повече и да се слага друга връзка тябва да купя цялата двуцевка с връзката.

От Walker-а ли да я купувам цялата или да търся оригинална?

Тази връзка се оказа някво менте и сега направо не се кара.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Ми аз доколко знам това е нещо което няма как да се подобри, може само по лошо да стане......и аз се опитвах едно спортно гърне да го обезшумявам с какво ли не, но не стана.....флекса.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ще търся сега да купувам нова или втора употреба, но здрава цялата двуцевка.

Гледам в ebay има някви нови, но не ги знам какви са. Ще питам и във Walker за цена. И ако някой предложи нещо друго?

Пишман станах, че я смених. беше само разнищена. Не изпускаше. Ам понеже ми ше беше скъсала една планка на гърнето и покрай него докато заваряхме и айде и връзката замина... и сега ми се реве.

Comment

Хах колега хубаво изглеждаше тая връзка .. а гледай... Мен едно аверче ми слага някви от опел по 25 лв и няма грешка.
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

А, че тя и твойта зърка така. Ти щото не си чувал моята как тихо работеше.

Comment

Аз няколко пъти споменавах че оригиналната връзка няма общо с тия дето ги продават оригиналната е мисля два пласта и има вата между хармониката и оплетката. И при мен беше така проблема го пооправих като намерих вата издържаща на 1200 градуса облякох връзката с вата и отгоре с неръждаема мрежа като прихванах на няколко места с скоби за водни съединения.
            Преди да пробвам с ватата пробвах с азбест стана даже по тихо от колкото е сега но вонеше много гадно като спра на място чаках 500км но не се оправи му сложих ватата.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Сега че азбеста е забранен не означава че не може да се използва.
              Oem проблема ти е в меката връзка не в тръбата проблема е в това че меките връзки по магазините не са както оригиналните за това и са на такива пари по 40-50лв ако трябва да е хубава меката връзка сигурно ще струва 100-120лв.
              Тези коли си изменят звука при махането на катализатора и при смяна на меката връзка просто това са фактите.
              Ако може да намериш нещо в Е-bay дето да е като оригиналното може и да стане.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Ще търся сега да купувам нова или втора употреба, но здрава цялата двуцевка.

Гледам в ebay има някви нови, но не ги знам какви са. Ще питам и във Walker за цена. И ако някой предложи нещо друго?

Пишман станах, че я смених. беше само разнищена. Не изпускаше. Ам понеже ми ше беше скъсала една планка на гърнето и покрай него докато заваряхме и айде и връзката замина... и сега ми се реве.
                Аз смених моята преди 6 месеца при едни рапчовци тук в софия и нямам никакви проблеми. Връзката струваше 60 лв с монтажа. Явно нещо връзката ти не е качественна.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

И моята струва 60 лв. с монтажа точно.

Comment

И моята струва 60 лв. с монтажа точно.
                    Е кво искаш като качественните почват от 60 само за връзката!
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ники да не ти се счупила "счупената планка" и да не си я видял. Дрънченето на мене ми беше от там.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Ники да не ти се счупила "счупената планка" и да не си я видял. Дрънченето на мене ми беше от там.
                        Планката си ми е заварена от мен с електрожена и нема чупене. Здрава си е брато. То свири или жужи от самата връзка. На канала еидн като подава газ горе и се чува във самата връзка вътре. От попголямата дължина ли незнам... или че е менте... ще се прави нещо утре, но ще видим какво. Ще питам утре във Walker-а колкострува цялата двуцевка, ако е много скъпа поръчвам я от ebay... и тва ще е.

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Ам, утре ще видим какви ще ги вършим.

А какво ще стане ако махна тая връзка и заваря една тръба на нейно място?
                        Last edited by oem; d.m.y г., 21:12.

Comment

А какво ще стане ако махна тая връзка и заваря една тръба на нейно място?
                          Ще късаш тампони, най-малко.
                          sigpic
                          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            качествените неща от дясно , а евтините отляво
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Аз съм виждал при заварка с телоподаващо как телът е минал вътре в тръбата и стои като забит пирон и от това свиреше яко. Инче ако изпуска през връзката можеш да я навиеш отгоре с минерална вата която от едната страна е с алуминиево фолио и отгоре да я стегнеш с някакви скоби. А и не виждам защо да не може да се отреже тази връзка и да се завари нова (качествана) дори и да стане по къса тръбата може да се настави и т.н.

Comment

Working...
                              X